Auction Closed
February 12, 2018 5:00 PM EST
- Canandaigua, NY, US
- Auction Details
Quality Coin & Currency Cataloged Auction
350 lots
335: 1941 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 6
Estimate: $100 - $125
Sold:$65
336: 1942 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 9
Estimate: $150 - $175
Sold:$80
337: 1943 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 9
Estimate: $150 - $175
Sold:$85
338: 1943 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 9, Group #2
Estimate: $150 - $175
Sold:$80
339: 1944 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 9
Estimate: $150 - $175
Sold:$90
340: 1945 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 9
Estimate: $150 - $175
Sold:$80
341: 1946 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice, Lot of 6
Estimate: $100 - $125
Sold:$55
342: 1938-1947 Walking Liberty .90% Silver Half Dollar 50C, Super Nice Assorted Lot of 6
Estimate: $100 - $125
Sold:$70









