Auction Closed
May 22, 2017 5:00 PM EDT
- East Rochester, NY, US
- Auction Details
Pre Memorial Day Antique Auction
295 lots
282: Antique Cast Iron 5 Quart Bean Pot Cauldron with Bail Griswold Wagner
Estimate: $75 - $100
Sold:$20
284: Antique Hand Painted Milk Glass Pedestal Cake Stand Tray Floral Design
Estimate: $40 - $80
Sold:$15
285: Antique Children's School Desk Black Iron & Walnut Wood Furniture Co. Trenton, NJ
Estimate: $75 - $150
Sold:$20
286: Vintage Lot of Misc. Kitchenware Items (Utensils, Baking, Egg Scale, Etc..)
Estimate: $50 - $100
Sold:$5
292: Vintage Lot of 2 Delphinium Blue Water Refrigerator Items Made for Westinghouse by Hall
Estimate: $50 - $100
Sold:$20
293: 1988 Pair of Kaadan Ltd Blue Rose Hand Painted Floral Design Oil Lamp
Estimate: $40 - $80
Sold:$10
294: Vintage Lot of 2 FIRST EDITION German Books (MY NEW ORDER & THE RISE AND FALL OF THE THIRD REICH)
Estimate: $150 - $200
Sold:$35
295: Vintage United Clock Covered Wagon 4 Horse Drawn Mantel Clock & Light
Estimate: $75 - $125
Sold:$55














