Auction Closed
June 12, 2017 5:00 PM EDT
- East Rochester, NY, US
- Auction Details
7TH ANNUAL SPRING TOY AUCTION
285 lots
263: 1998 WWF Raw is War In The Ring Video Game Steve Austin vs. The Rock
Estimate: $20 - $40
Sold:$25
266: Vintage 1971 Lot of 2 Mattel Big Jim Action Figures (Zorak and Dr. Steele)
Estimate: $30 - $60
Sold:$40
267: 2014 LEGO #70162 Ultra Agents Infearno Interception 313 pc. NEW SEALED
Estimate: $25 - $50
Sold:$35
268: Large Lot of Misc. Civil War Figures, Cannons, Etc.. HUNDREDS 54mm 1/32
Estimate: $75 - $150
Sold:$30
269: Large Lot of 29 Misc. Johnny Lightning Racing Dreams 1/64 Die-Cast CARDED
Estimate: $75 - $125
Sold:$85
270: Vintage Lot of 11 Misc. Tin Litho Watering Cans (J. Chein & Ohio Art)
Estimate: $50 - $75
Sold:$85
273: Vintage 1973 The Flintstones Shaker Maker Character Set w/ Box CANADIAN VERSION
Estimate: $30 - $60
Sold:$10
276: 2011 Lionel #6-37953 Jacobs' Pharmacy w/ Box and Coca-Cola Decoration
Estimate: $30 - $60
Sold:$30
278: 1987 Vintage 40th Anniversary Edition Wind-p "It's Howdy Doody Time" Wrist Watch UNOPENED
Estimate: $25 - $50
Sold:$30



















